FROSTING
CREAM CHEESE FROSTING
Ingredienser
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg
- Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt
- Vispa i Philiadelphiaosten
- Färga glasyren i olika färger med karamellfärg, eller behåll den vit
- Bred den på cupcakesen och ha på strössel eller blommor.
CHOCOLATE FROSTING
Ingredienser
100 g Philadelphiaost
60 g mjukt smör
300 g (1 paket) florsocker med chokladsmak
0.5 st citron, saften
- Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt
- Vispa i Philiadelphiaosten
- Färga glasyren i olika färger med karamellfärg, eller behåll den vit
- Bred den på cupcakesen och ha på strössel eller blommor.
Recepten är hämtade från www.recept.nu
Ingredienser
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg
- Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt
- Vispa i Philiadelphiaosten
- Färga glasyren i olika färger med karamellfärg, eller behåll den vit
- Bred den på cupcakesen och ha på strössel eller blommor.
CHOCOLATE FROSTING
Ingredienser
100 g Philadelphiaost
60 g mjukt smör
300 g (1 paket) florsocker med chokladsmak
0.5 st citron, saften
- Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt
- Vispa i Philiadelphiaosten
- Färga glasyren i olika färger med karamellfärg, eller behåll den vit
- Bred den på cupcakesen och ha på strössel eller blommor.
Recepten är hämtade från www.recept.nu
Kommentarer
Trackback