I can´t even say "hi" when you walk by

Nu har jag färgat håret! Det blev lite halvt som jag hade innan, fast i hela håret. Så nu är jag jättecool!
Bilden är från igår, då jag och Bella fotade i det vackra vår/sommar vädret.


blake´s got a new face

Nu är det såhär att jag ska klippa mig och färga håret imorgon, och jag vet inte vilken färg (nyans av rött) jag ska färga. Så jag behöver ER hjälp? Kommentera vilken ni tycker. :)

Nr. 1



Nr. 2



Nr. 3



Nr. 4

teater

Nu har vi spelat upp teatern! Det gick ganska bra, faktiskt, fast det gick mycket bättre första gången, då de inte filmade. Igår, då vi körde andra gången, välta ( tex) en pall mitt i allt, sedan så glömde de flesta sina repliker!
Det kom inte så mycket folk som alla hoppades på, och de som kom var släktingar och vänner. Vi ska träffas någon dag och kolla på hur det blev när de filmade. :)

shayne orok in my heart


gives you hell


paramore- the only exeption


wake up wake up

Vaknade klockan halv nio idag och klädde snabbt på mig, för jag skulle till skolan på teater.
Alice och de andra hade sagt att vi skulle träffas vid skolan kl 10, så 5 i stod jag utanför och tittade in. Tillslut kom mamma och pappa med bilen och jag fick låna en mobil och ringa till våran mentor, Mathias. Han sa att det inte alls var teater och att någon skulle ha ringt mig igår (?!). Så då var det bara att vänta samtidigt som mamma och pappa renoverade båten i 3 timmar. -.-


let´s get this teenage hearts beating faster, faster

Valborg igår var BÄST! Jag åt god mat med familjen, sedan kom Wendela och vi cyklade hem till Bella (där Anna och Therese var).
När de hade ätit klart stack vi ut igen och drog runt i Vika. Vi träffade flera stycken som ville ha med oss på fest. En av dom skrek "Kom hit! Patrick är sten kåt!" -.-

I skolan trodde jag att vi hade franska prov, så jag fick kolla i Oscars bok efter hur man stavade vissa ord (Tack!).



Bella, Therese, jag och Anna (coolingarna). Wendela är fotarN

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!