we´re the special two


imagine there´s no country

Har blivit förälskad i den här låten.


four little words...

Har inte uppdaterat någonting på mode fronten, men eftersom jag känner mig väldigt "jag-vill-inte-plugga" aktig idag så tänkte jag göra ett undantag!

Eftersom mina kära vänner Sofie och Alice är highfashionistas och vill få över mig till the darkside (även kallat Mode-varje-dag) så vägrade jag ta risken och fråga dom, utan sökte istället fakta på nätet! Nu ska ni inte tro att jag hatar mode, för det gör jag verkligen inte, utan jag gillar att kolla upp från olika källor.

I vår är, enligt H&MHollywood och det typiska Amerikanska tillbaka, och det är även Science Fiction och 3D inspirerat och miljöriktigt. Så om du lyckas blanda en milkshake med lasersvärd och en vattenkanna blir du verkligen populär bland de stora modehusen. En sak som också är väldigt inne just i vår är djurmönster. Leopard färgat, zebra randigt, etc.



Min Gudinna. 

Jag har precis suttit och kollat igenom en kollektion av Jiimmy Choo skor, och Prada väskor. Jag är kär.
Jag SKA ha en väska som heter NAPPA GAUFRE´, en vit liten sak som är helt utsökt att titta på. Och vad kan denna bedårande väska kosta? Jo, håll andan nu, 1580 euro! Det är nästan 15800 kronor! Men det är helt klart värt det...

Nu ska jag iväg och fortsätta drömma om min framtida väska :*


some says it´s hard; but I don´t believe them

Hej hej! Har precis försökt att redigera min blogg lite, men det gick ju bra (NEJ!). Har fixat en (ful) bakgrund till där man kommenterar. Jag vet, det där var en dålig vink till att jag vill att ni ska kommentera.
Jag har dock ingen aning om hur många/få det är som läser den här bloggen? Orkar inte kolla upp det heller ;)

Idag hade jag utvecklingssamtal. Det gick väldigt snabbt.
Jag, Bella och Alice sprang fram och tillbaks i skolan efter att mötet med skolpolitikerna var över. Sedan sprang vi på rektorerna. Hehe.

Nu måste jag plugga franska, oui oui! :D


ugly girl

100 Monkeys- Ugly girl

express yourself

Jaa, men hur enkelt är det då? Speciellt när man är sjuk? Puckade reklam -.-

I måndags var det talangjakt på skolan! Vi körde på jättebra och alla var hur duktiga som hellst. :)
Vi får reda på vinnaren/vinnarna på skolavslutningen. :)

Jag har vart sjuk hela resten av veckan så jag får ta igen det nästa vecka + göra hemkunskapsprovet. :(

If you love me- chase me


all the right moves

I Söndags var det fotning med Bella (se bilder lite längre ner!!), och jag försökte redigera bilder. Misslyckat säger jag bara. Sedan kom Bella och rättade till det. Tackar!
Igår var det teater till kl fyra, så jag var jättetrött när jag skulle hem. Men Alice och Marcus ville ha med mig hem till Alice trots att jag vägrade, det slutade med att de gick där ifrån och tänkte ignorera mig :(
Idag övade jag med bandet, som vi btw har döpt till The Trendsetters. Det gick hur jäkla bra som hellst och vi klarade av att köra hela låten utan avbrott (förutom då jag gapskrattade åt Guldis).

Nu ska jag försöka att få Bella att skicka bilder. :)




RIPPING WINGS OF A BUTTERFLY

Har fått Paramore låten Brick by boring Brick på hjärnan, så då tänkte jag vara snäll och dela med mig av den!! :D


Alice With Underpants bilder






Alice With Underpants

Var på stan igår med Bella, Wendela, Helen och Sofie! Hittade två tröjor som jag kanske ska köpa... På kvällen gick jag, Alice och Sofie på bio och såg Alice i Underlandet. Den var hur jäkla bra som hellst!! ;o
Idag ska jag på stan igen med Bella, Helen och Sofie, och hitta en present åt Wendela (som fyller år på Söndag GRATTIS!)...

Nu ska jag spela Call of duty... och kanske lite CS?

HOLLER!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!